Vasco Translator Premium 7" Beszédfordító

-20%
Vasco Translator Premium 7" Beszédfordító
Vasco Translator Premium 7" Beszédfordító
Vasco Translator Premium 7" Beszédfordító
Vasco Translator Premium 7" Beszédfordító
Vasco Translator Premium 7" Beszédfordító
Vasco Translator Premium 7" Beszédfordító
Vasco Translator Premium 7" Beszédfordító
Vasco Translator Premium 7" Beszédfordító
Vasco Translator Premium 7" Beszédfordító
Vasco Translator Premium 7" Beszédfordító

Vasco Translator Premium 7" Beszédfordító

A Vasco Translator Premium 7" egy olyan eszköz, melynek segítségével több, mint 30 nyelven kommunikálhat bárhol a világon. A készülék rendkívül könnyen használható (egy gombnyomásra bekapcsol), gyorsan és pontosan működik. A fordító 32 nyelven ismeri fel a beszédet és több, mint 30 nyelven fordít szavakat és kifejezéseket. Minőség és gyorsaság szempontjából a fordító az egyik legjobb készülék a világon és megfelel a legigényesebb felhasználók elvárásainak. Megkönnyíti a munkát vagy a nyelvtanulást. Gond nélkül lefordít egyes szavakat és hosszabb mondatokat, szakkifejezéseket egyaránt, valamint alkalmas szövegírásra, olvasásra. 

A Vasco fordítógépeket számos európai ország hadserege, mentőszolgálata, katonai és kormányzati hivatalai is igénybe veszik.

Ennek a strukturált  készüléknek köszönhetően Ön is könnyen és kényelmesen beszélhet idegen nyelven, valamint a program kíválóan alkalmas újságok, könyvek vagy egyéb idegennyelvű okmányok olvasására, fordítására is és segítségével könnyedén vesz részt beszélgetésben egy idegen nyelven, még akkor is, ha a téma szakmai szókincset igényel.

 

Érintett nyelvek

angolarabbolgárcsehdánésztfinnfranciagöröghéberhindihollandhorvátindonézjapánkatalánkínaikoreailengyellettlitvánmagyarmalájnémetnorvégolaszoroszperzsaportugálrománspanyolsvédszerbszlovákszlovénthaitörökukránurduvietnami

 

118 750 Ft
Akció: 95 000 Ft
Kezdete: 2017.08.24   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

 

 

Vasco Translator Premium 7" Beszédfordító

 

A Vasco Translator Premium 7" nagyobb változata a már elismert elődjének, a Vasco beszédfordítónak.

 

Működése

 

Elég kimondani vagy beírni egy tetszőleges szót vagy mondatot, hogy megjelenjen annak fordítása a kívánt nyelven. A Vasco Translator Premium 7" felismeri és lefordítja az idiómákat, szakkifejezéseket (üzleti, orvosi, technikai), sőt mi több, a fordítást a mondat egészéhez igazítja.

 

A következő beszéd funkciók állnak rendelkezésre a készülékben

 

Beszéd felismerés
Egész mondatok fordítása
Kiejtés

 

Beszéd felismerése

 

A beszédfelismerés funkció 36 nyelven működik (angol, arab, bolgár, cseh, dán, finn, francia, görög, héber, hindi, holland, horvát, indonéz, japán, katalán, kínai, koreai, lengyel, litván, magyar, maláj, német, norvég, olasz, orosz, perzsa, portugál, román, spanyol, svéd, szerb, szlovák, szlovén, thai, török, ukrán).

 

Társalgás

 

Ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy két személy kényelmes társalgást tudjon folytatni egymás között. A beszélgetés indításához nyomja meg a kívánt nyelv zászlóját és tartsa rajta az ujját. A kimondott mondat a kívánt nyelvre való fordítással együtt megjelenik a kijelzőn. A válaszadáshoz a beszélgetőpartnernek nyomva kell tartania a saját nyelvének zászlóját. Ilyen módon folyamatos beszélgetést lehet folytatni, miközben bármikor visszatérhet az előbbi szövegekhez.

 

Kiejtés

 

Tisztán és hibátlanul ejt ki bármilyen szöveget 14 nyelven (angol, holland, orosz, lengyel, spanyol, portugál, német, francia, svéd, román, olasz, török, norvég, dán, arab, finn, indonéz, thai, kínai, magyar, szlovák). 

 

Egyszerűen kezelhető

 

Nem igényel konfigurációt vagy beállítást. A készüléket kicsomagolása után egy gombnyomással bekapcsolhatja és azonnal használhatja.

 

Frissítés

 

Vasco Translator Premium 7" a legújabb Microsoft fordítómotorok alapján működik, amelyek rendszeresen frissítve vannak. Habár a hosszabb és bonyolultabb mondatok fordítása tartalmazhat nyelvtani hibákat, tartalmuk a legtöbb esetben érthető lesz. Figyelembe kell venni azt is, hogy a fordítások minősége állandóan javul. A Vasco Translator Premium 7" új szoftververziója a WiFi-n keresztül egy gombnyomásra bármikor ingyenesen letölthető.

 

Véleményünk szerint

 

A Vasco Translator Premium 7" nemcsak hasznos útitárs, hanem nagyszerű oktatási eszköz is nyelvtanuláshoz. A beszédfelismerés alkalmazásnak köszönhetően pár másodperc alatt lefordítja a kimondott szavakat, mondatokat.

 

Előnyök

 

  • Felismeri és fordítja az elhangzott mondatokat
  • Nagy, jól olvasható kijelző
  • Többnyelvű érintőképernyő
  • Kicsi és kompakt forma
  • Nagyon jól boldogul az idiómákkal és szakkifejezésekkel
  • Lehetőség személyes társalgásra idegen nyelvűekkel

 

További funkciók

Árfolyam számoló
Számológép
Szakszámológép
Mértékek, súlyok, sebesség, nyomás, hőmérséklet és térfogat váltója

 

Műszaki leírás

 

Kijelző: 7'', IPS, 1024 x 600
CPU: Dual core MT8312 2 x 1,3 GHz
RAM: 1 GB, DDR 3
Memória ROM: 8 GB
Akkumulátor: Lithium-ion akkumulátor BP-6T (3,7 V, 7,4 Wh, 2800 mAh)
USB csatlakozás: microUSB
Fülhallgató bemenet: 3,5 mm
Elülső kamera: 0,3 Mpx
Hátulsó kamera: 2 Mpx
Méretek: 188 x 108 x 7 mm
Súly: 279 g

 

A készlet tartalmaz

 

Vasco Translator Premium 7" elektronikus fordítógép
USB kábel
Magyar nyelvű használati útmutató

Adatok
Cikkszám
vasco-trans-p-7
Webáruház készítés